Advice Byrå

Boglundsgatan 2

703 74 Örebro

Ring oss:

+46 72 26 46 564

Mån - Fre:

08:00 - 16:00

Våra tjänster

Kontakta oss

Ekonomibyrå i Örebro

Ekonomisk rådgivning

På Advice Byrå erbjuder vi dig ekonomisk rådgivning i högsta klass. Med goda erfarenheter inom ekonomi kan vi ge dig och ditt företag det bästa råden för att lyckas. Vi är ett team som har kombinerat alla våra erfarenheter för att bilda det starkaste möjliga arbetslaget. Är du intresserad av rådgivning från en auktoriserad affärsrådgivare? Tveka inte på att höra av dig till oss så återkommer vi så fort vi kan.

Bokföring

Behöver ditt företag hjälp med bokföring? På Advice Byrå erbjuder vi bokföring i högsta klass. Vi har goda erfarenheter och många års kunskap inom området och kan därför säkerställa att din bokföring sköts professionellt och på rätt sätt. Vi fokuserar på ett helhets arbete vilket innebär att vi vill göra allt från fakturering och betalningar till deklarationer och övriga ärenden. Detta för att du som entreprenör inte ska behöva bry dig om ekonomin mer än nödvändigt, och fokusera på det du gör bäst-

Bokslut

När året är slut och det är dags för att upprätta ett bokslut så finns vi där för ditt företag. I vårat helhets arbete hjälper vi även dig och ditt företag att upprätta ett bokslut. Med vårat digitala arbetssätt går processen smidigt till och du som entreprenör signerar årsredovisningen digitalt.

Affärsutveckling

Vi hjälper dig och ditt företag att nå nya höjder genom att ställa och utvärdera viktig frågor såsom:
Står ditt företag still eller går det framåt? Behöver du utöka eller minska verksamheten? Dags att bygga / byta lokal? Dags för nya maskiner? Vad gör konkurrenterna? Hur kan vi utveckla dina produkter? Hur ser målgruppen ut? Vad vill du uppnå med företaget?
Ja, frågorna är många men det är frågor som är viktiga att ställa. Tillsammans utvärderar vi frågor som dessa och lägger fram en plan som passar dig och samtidigt tar företaget framåt.

Skatterådgivning

Behöver du hjälp med kluriga skattefrågor? Vi står redo att svara på alla dina frågor och jobbar även i nära kontakt med experter inom skatt som kan komplimentera vid behov. Vanliga områden inom skatterådgivning är deklarationer, skatteregler, och skatteplanering.

Företags avveckling / uppstart

Dags att starta företag? Eller avveckla ett befintligt bolag? Oavsett vad så finns vi där och hjälper dig genom processen. Vi har koll på alla dina skyldigheter och rättigheter och kan därav bidra med det stödet som du behöver.

Köpa & Sälja bolag

Vi jobbar i nära kontakt med företag som säljer och köper lagerbolag, så om du går i tankarna att köpa eller sälja så hjälper vi dig mer än gärna med det. Tveka inte på att höra av dig!